Feestverlichting

UNIEKE LED-ORNAMENTEN VOOR BINNENSTEDEN, WINKELSTRATEN EN WINKELCENTRA

Feestverlichting brengt veel sfeer. Niet alleen 's avonds maar ook overdag. Daarnaast voegt het voor winkelend publiek belevingswaarde toe, versterkt het de identiteit van het winkelgebied en zorgt feestverlichting voor een verhoogd gevoel van veiligheid tijdens de donkere uren.

VOOR IEDERE LOCATIE ALTIJD EEN OPLOSSING

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren LED-ornamenten uit aluminium en kunststof. Met het zelf produceren van verlichtingsarmaturen kunnen wij namelijk voor iedere locatie een passende oplossing bieden. Zo zijn er centra of steden waarbij het ophangen van overspanningen bijvoorbeeld niet mogelijk is vanwege panden waarin geen bevestigingsmateriaal geplaatst mag en kan worden maar kan hetzelfde sfeervolle resultaat ook bereikt worden door het toepassen van feestverlichting voor lantaarnpalen. 

Overleg is hierin essentieel. Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken. Wij stellen daarna een (vrijblijvend) lichtplan met visuele voorbeelden op zodat de juiste vormgeving, kleur en lichtopbrengst van de feestverlichting gekozen kan worden. 

Wij verzorgen het gehele traject 

Naast het ontwikkelen en leveren van de feestverlichting zorgen wij ook voor: 

  1. - Het plaatsen van overspanningen met een veilige, verantwoorde bevestiging
  2. - De benodigde stroomvoorziening
  3. - De montage / het ophangen van de feestverlichting
  4. - Spoedig verhelpen van eventuele storingen of defecten 
  5. - Het demonteren / afhangen van de feestverlichting
  6. - Het onderhoud van de feestverlichting
  7. - De opslag van de feestverlichting  

 KOPEN OF HUREN MOGELIJK    

Niet onbelangrijk: Feestverlichting van Lumineus Buitenverlichting is ook nog betaalbaar. Onze feestverlichting kunt u huren of kopen. Bij de aanschaf van de ornamenten hanteren wij 5-jarige contracten waardoor de aanschafkosten met 5- jaarlijkse termijnbetalingen worden uitgespreid. Gedurende deze 5 jaar verzorgt Lumineus jaarlijks de installatie, de opslag en het onderhoud van de ornamenten.

Bent u benieuwd hoe de sfeer en belevingswaarde in uw binnenstad of centra verhoogd kan worden? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.