BOOMVERLICHTING

PERMANENTE BOOMVERLICHTING: EEN SPROOKJESACHTIG DECOR

Onze veilige en boomvriendelijke 24 volt en 230 volt LED-boomverlichting maken van uw binnenstad, tuin of ander buitengebied een ongekend sfeervolle locatie. De wijze waarop wij de boomverlichting aanbrengen voorkomt schade aan de boom of ingroei van de bekabeling.

RGB-BOOMVERLICHTING: EEN KLEURRIJK SCHOUWSPEL

Vraag ook naar onze RGB-boomverlichting! Deze bestaat uit een ring rondom de stam met 3 of 4 RGB-ledspots die de boom verlichten in elke gewenste kleur. De door onszelf ontwikkelde constructie is onderhoudsvrij en brengt de boom geen schade toe. Kijk eens bij onze projecten voor enkele voorbeelden van deze dynamische verlichting.

WIJ VERZORGEN HET GEHELE TRAJECT

Lumineus heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van permanente boomverlichting. Wij verzorgen naast het aanleggen het gehele traject:
– De stroomvoorziening en een evenwichtige stroomverdeling
– De bekabeling en schakeling
– Het jaarlijks onderhoud van de bedrading en lampjes en overleg over snoeiwerkzaamheden
– Het zo spoedig mogelijk herstellen van eventuele schade of storingen

 HET GEMAK VAN 5-JARIGE ONDERHOUDSCONTRACTEN

Lumineus Buitenverlichting werkt met 5-jarige onderhoudscontracten. Hierdoor bent u 5 jaar lang verzekerd van prachtige permanente boomverlichting en een snelle oplossing van eventuele schade of storingen. De aanschafkosten kunt u spreiden met 5 jaarlijkse termijnbetalingen.
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op locatie om de mogelijkheden te inventariseren en een lichtplan op te stellen.