Professionele feestverlichting

Sfeerverlichting

UNIEKE LICHT-ORNAMENTEN VOOR BINNENSTEDEN, WINKELSTRATEN EN WINKELCENTRA

Feestverlichting brengt veel sfeer. Niet alleen ’s avonds maar ook overdag. Daarnaast voegt het voor winkelend publiek belevingswaarde toe, versterkt het de identiteit van het winkelgebied en zorgt feestverlichting voor een verhoogd gevoel van veiligheid tijdens de donkere uren.

VOOR ELKE LOCATIE ALTIJD EEN OPLOSSING

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren lichtornamenten uit aluminium en kunststof. Met het zelf produceren van verlichtingsarmaturen bieden wij voor elke locatie een passende oplossing. Ook als bijvoorbeeld geen overspanningen mogelijk zijn of geen bevestigingsmateriaal in panden kunnen worden aangebracht, kan toch hetzelfde sfeervolle resultaat bereikt worden door het toepassen van professionele feestverlichting voor (lantaarn-)palen.
Overleg is hierin essentieel. Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken. Wij stellen daarna een vrijblijvend lichtplan met visuele voorbeelden op zodat de juiste vormgeving, kleur en lichtopbrengst van de feestverlichting wordt gekozen.

WIJ VERZORGEN HET GEHELE TRAJECT

Lumineus Buitenverlichting neemt voor u al het werk uit handen. Naast het ontwikkelen en leveren van de feestverlichting zorgen wij ook voor:
– Het plaatsen van rvs-overspanningen met een veilige, verantwoorde bevestiging
– De benodigde stroomvoorziening
– De montage / het ophangen van de feestverlichting
– Het spoedig verhelpen van eventuele storingen of defecten
– Het demonteren / afhangen van de feestverlichting
– Het onderhoud van de feestverlichting
– De (droge !) opslag van de feestverlichting

 FINANCIERING MOGELIJK

Niet onbelangrijk: Feestverlichting van Lumineus Buitenverlichting is ook nog eens betaalbaar. Onze feestverlichting kunt u kopen, maar ook huren of leasen. Ook huurkoop is mogelijk. Bij de aanschaf van de ornamenten hanteren wij doorgaans 5-jarige contracten waardoor de aanschafkosten met 5 jaarlijkse termijnbetalingen worden uitgespreid. Gedurende deze 5 jaar verzorgt Lumineus jaarlijks de installatie, de opslag en het onderhoud van de ornamenten.
Bent u benieuwd hoe de sfeer en belevingswaarde in uw binnenstad of winkelcentrum verhoogd kan worden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.